About my blog

I am multithreaded, and sometimes the threads get tangled.

tagline


a Studiolab production.

FIY

food design course at TUDelft
I blog in Italian
I have a LinkedIn profile
my lab is Studiolab!
I love Jasper van Kuijk's product usability weblog

the wind I am enjoying


Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

ITD bootstrap

The ITD course started today, fun with student management. 4 briefs presented so far, 2 to go. Just the time to post a panoramic shot taken with my N800 (and that is one dinky camera, trust me) of the Wim Crouwel room during presentation of the Philips Hospitality brief.

 

 

 

To the left, wearing a photogenic red shirt, you can kind of make out David Keyson.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft