ITD Jukebox project sites online

Which makes two:

Out of Order

team 1

in other news, we will be featured in the catalog for the Jukebox project! Massive excitement and rapid, hamster-like, clicking of keys to write explanatory text. Recently I got confused between Smooth Criminal and some other Michael Jackson video: chalk that up to the consequences of a sheltered upbringing, where everything after Beethoven was considered too unrul. Anyway, the relevent video is indeed Smooth Criminal – still quite amazing.