About my blog

I am multithreaded, and sometimes the threads get tangled.

tagline


a Studiolab production.

FIY

food design course at TUDelft
I blog in Italian
I have a LinkedIn profile
my lab is Studiolab!
I love Jasper van Kuijk's product usability weblog

the wind I am enjoying


Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

ITD Jukebox project sites online

YouTube Preview Image

Which makes two:

 Out of Order

 team 1

in other news, we will be featured in the catalog for the Jukebox project! Massive excitement and rapid, hamster-like, clicking of keys to write explanatory text. Recently I got confused between Smooth Criminal and some other Michael Jackson video: chalk that up to the consequences of a sheltered upbringing, where everything after Beethoven was considered too unrul. Anyway, the relevent video is indeed Smooth Criminal – still quite amazing.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft