About my blog

I am multithreaded, and sometimes the threads get tangled.

tagline


a Studiolab production.

FIY

food design course at TUDelft
I blog in Italian
I have a LinkedIn profile
my lab is Studiolab!
I love Jasper van Kuijk's product usability weblog

the wind I am enjoying


Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Intel Design Expo 2009: 2 ITD projects go to San Francisco

 

We have taken 2 ITD projects, TATE and KeyPing, to the Intel Design Expo, an event associated with the Intel Developer Forum 2009. The event takes place in San Francisco, but you would not be able to tell, since the Intel Design Expo took place in the bowels of the Marriott Hotel: a vaste expanse of carpet where we, and other design schools, installed our cool stuff. The show was organized and run by Joy Mountford, whose long and fruitful career in designing interfaces and interaction is too long to summarize here.

 

The event has been covered in the Dutch Cowboys blog. There is an Intel news release.  And an Intel video about the whole event:

YouTube Preview Image
Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft