DfI Thursday

It was great fun to get the Interaction Photosafari in motion at the DfI Thursday. The Photosafari is a part of a week of introduction that we will be doing every six months, to introduce new students to the wonders of DfI and make sure that the different "generation" of students know each others.

Participants here were asked to proudly show their cameras and take a photograph of what they were seeing. Of course, I couldn’t resist photographing back… You can also download a higher resolution version